Преди да се роди,  всеки от нас е трябвало да

...
Преди да се роди,  всеки от нас е трябвало да
Коментари Харесай

Преди да се родим всички сключваме безусловен договор с Вселената

Преди да се роди,  всеки от нас е трябвало да отговори на въпроса: „ Какво бихте желали да научите в този живот? ” Този въпрос ни  е бил заложен от всички в нашето семейство и обграждане. Именно Тогава, след  нашия отговор, е бил подписан духовният договор.

Ако сме желали да се научим самообладание, не е било възможно  да бъдем заобиколени от будистки монаси – братя и сестри да станат Дзен майстори, които ще натискат подобаващите бутони, които да ни нервират и да ни вадят от равновесие. Ако желаяме да се научим да обичаме, непрекъснато ще се сблъскваме с ненавист.

Именно в границите на златната среда се подписват договорите на душата с Вселената. Ако желаеме да научим нещо, в живота ще се срещаме с … противоположното. Това е належащо, с цел да можем по-добре да забележим и да разберем мечтаното. Ако желаеме да узнаем какво е честност, ще се сблъскваме с изменничество. Всичко е релативно, това е елементарна истина, която разкрива изцяло разнообразни вероятности.

Саморазвитието може да се окаже доста мъчителен развой, който по своята същина изисква вътрешно филтриране. Само откакто познаете болката ще можете да се научите да не вършиме същото във връзка с други хора. Само като узнае какво е изменничество, човек може да се научи да пази възприятията на другите.

За страдание, единствено отрицателните усеща способстват за пречистването. Има два типа болежка: учаща и оскърбителна. Последната не играе основна роля в саморазвитието. Но възходящата болежка е изключително значима за личностното израстване.

Опитът е добър преподавател

Ние прекосяваме през кармично развиване, изправяйки се пред компликации в живота. Нашите загуби са пропорционални на нашите потребности. Вселената е безкрайна в любовта си към нас. Помнете това, когато се изправяте пред нови провокации. Тя и отсега нататък ще продължи да ни изпраща уроци, до момента в който не усвоим материала.

Всеки път, когато демонстрираме на Вселената, че сме се справили, ще последват нови тествания, доста по-трудни от предходните. Издържахте ли напрежението?

Честито! Сега си починете и се пробвайте да издържите сегашен пъкъл. Това е единствено един от мъчителните аспекти на образованието. Но с помощта на него ние растем духовно. Нашите другари са изпратени при нас, с цел да ни научат на лоялност. В последна сметка, тяхното изменничество ни прави по-добри.

Уроците на живота

Въз основа на всичко изложено нагоре, можем да заключим: в случай че сте преследвани от неуспехи и загуби, това значи, че сте помолили Вселената да ви научи на самообладание и успокоение. Всичко, което се случва в живота ни, не е инцидентно. Трябва да се научите да обичате, в случай че непрекъснато влизате в връзки с предатели. Трябва да се научите да говорите истината, в случай че непрекъснато чувате неистини.

A Какво Вие  мислите за това?

esotericblog


Мистичните познания за реинкарнацията

 

Хората, които имат вяра в превъплъщението на душата – реинкарнацията, нареждат индивида не като тяло, което има душа, а като душа, която има тяло. След гибелта на тялото, душата може да…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР